2010/11/18

Eleccions 2010 "CIM i A7: si o no ?" - Decideix el teu Futur

CIU, PSC, ERC, ICV, Solidaritat Catalana, Des de Baix divendres a les 8 del vespre Debat a l'Auditori de l'Arboç.     Et diran com serà el Penedès del Futur ... Amb CIM o sense? .. Amb A7-AP7-N340? Vine a saber que votes!!!


19/11/2010 Finalment seran 6 els partits que debatran sobre la necessitat, conveniència i procés seguit per la Generalitat per intentar imposar el CIM i la autovia A7 fen posar al Penedès en peu de Guerra.


Debat  2010: "CIM i A7:  si o no ?"
Partits: CIU, PSC, ERC, ICV, Solidaritat Catalana, Des de Baix
Lloc:                Auditori de l'Arboç
Hora i Data:   20:00 vespre, 19/11/2010
Moderador:   Ramon Arnabat (IEP)
* Passi previ a les 19:00 del documental "Un País Dempeus" i cava per a tots els assistents.

Un país dempeus. Per una nova cultura democràtica.
Direcció: Mariela Acjia i Jordi Oriola
Catalunya, setembre 2010
Duració: 36 minuts
Sinopsis: A Catalunya, durant els últims anys han sorgit nombrosos conflictes i mobilitzacions al voltant de les polítiques territorials i d’obres publiques. Aquestes mobilitzacions son qualificades de 'cultura del no' per uns, mentres que d'altres les defineixen com una nova cultura del territori.
"Un país dempeus" vol contribuir a aquest debat a través de declaracions de polítics, experts i membres de moviments socials.
A partir de quatre mobilitzacions ben conegudes -la Plataforma en Defensa de l'Ebre, Salvem Les Valls, les lluites al voltant del Pla 22@ i Salvem L'Empordà- s'analitza, amb perspectiva històrica, quin diàleg s’ha generat amb els poders públics i fins a quin punt hi ha hagut participació en la presa de decisions.