2008/10/21

Vine a signar a Vilafranca!!! ÚLTIM DIA !!!

Pel Penedès que volem... encara hi som a temps !!!
Passa-ho! ... porta els teus amics a signar avui de 7:15 a 8:00


Després de l'èxit de recollida d'al·legacions de l'Arboç i Banyeres amb més de 800 al·legacions contra el Pla Territorial, ara NoFemelCIM convoca a la Premsa i a tots els Penedesencs que encara no hagin signat a venir al VIA FORA de Vilafranca entre 7:15 i 8:00, avuí dimarts 21 d'octubre.
(Via Fora, Vilafranca --> MAPA)

La Plataforma "No Fem el CIM" us convoca a la roda de premsa.

La roda de Premsa es farà aquest dimarts 21 d'octubre a les 7:15 de la tarda al Via Fora de Vilafranca –Raval de la Font 6-8- on es convidarà a tota la societat penedesenca a presentar al·legacions al Pla Territorial Parcial del Camp de Tarragona (un pla que afectarà a les 4 comarques de la futura Vegueria Penedès).

El termini de presentació d'al·legacions acaba aquest dijous dia 23, actualment la plataforma ha recollit més de 800 al·legacions i, amb la col·laboració de tots els ciutadans de dintre i fora del Penedès espera a sobrepassar el miler.

S'exposaran els arguments pels quals la plataforma proposa fer les al·legacions. Des de la manca de participació ciutadana fins aspectes que condicionaran el nostre futur territorial com el CIM, l'autovia N340, els camps de golf o la vegueria Penedès. Per això la Plataforma "No Fem el CIM" vol divulgar activament la presentació d'aquestes al·legacions entre els Ajuntaments i els veïns dels pobles i ciutats del Penedès

Recordeu "roda de premsa":
Lloc: Via Fora, Vilafranca del Penedès

Dia: dimarts 21 d'octubre

Hora
: 7:15 tarda















(Foto: Recollida signatures a Banyeres (19/10/2008), on se'n van recollir prop de 500).


Plataforma No Fem el CIM
Penedès, 20 d'octubre del 2008

--
Informació sobre la plataforma "No Fem el CIM" a:
web: http://www.nofemelcim.org
email: nofemelcim@gmail.com
mòbil: 650.354.148