2008/10/22

"Èxit absolut" Més de 1.000 al·legacions !!!

NoFemelCIM recull més de 1.000 al·legacions al PTPCT que menysprea al Baix Penedès, la recollida es fa en tans sols una setmana.

21/10/2008: La plataforma considera un èxit total la recollida de més de 1.000 al·legacions en tant sols 3 actes (Banyeres, l'Arboç, Vilafranca). A aquestes més de 1.000 al·legacions se li ha d'afegir les que els ajuntaments penedesencs han entrat a iniciativa pròpia. També remarcar que diversos col·lectius de Valls,Torredembarra, i altres poblacions han fet seves també aquestes 5 al·legacions de la Plataforma NoFemelCIM i també les han entrat per altres vies.La Plataforma recorda que aquest pla territorial és un dels plans que agredeix directament la voluntat del Penedès de no quedar engolit per les dues grans metròpolis com son Barcelona i Tarragona, de ser així les nostres comarques no serien res més que la continuïtat metropolitana que uniria Barcelona i Tarragona.



Finalment la Plataforma NoFemelCIM agraeix el suport rebut de col·lectius d'arreu del Penedès i a la gran quantitat de penedesencs/ques que han fet possible que NoFemelCIM presentés les més de 1.000 al·legacions signades individualment per penedesencs i a les quals la Generalitat haurà de donar resposta abans de 3 mesos.



- nota de Premsa: -1000 al·legacions al PTPCT